Enzim-Mix Kenyérsütéshez 250 g

Enzim-Mix Kenyérsütéshez 250 g

Az Enzim-Mix Kenyérsütőszer minden típusú kelt tészta növekedésének természetes módon történő elősegítésére kiválóan alkalmazható.

869 Ft
Egységár: 3,47 Ft/g
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Tésztalazító, lisztjavító, térfogatnövelő természetes enzimkeverék búza alapú enzimekkel, melyek a laza, puha bélzetű kelt tészta (pl.: kenyér) kialakulását segítik elő, így a Dia-Wellness lisztkeverékekben található rostok nem nehezítik el a végterméket.


Összetevők: dextróz, maltodextrin, antioxidáns (aszkorbinsav), búza alapú enzimek.


Adagolás hagyományos házi kenyér készítéséhez:



  • 500 g BL-80 kenyérliszt

  • 2,5 dl víz

  • 12 g só

  • 20 g friss élesztő vagy 5 g instant élesztő

  • 2,5 g Enzim-Mix (kb. egy csapott kávéskanál)


Adagolás Dia-Wellness házi kenyér készítéséhez:



  • 250 g BL-80 kenyérliszt

  • 250 g Dia-Wellness ZERO-6 Lisztkoncentrátum

  • 3,5 dl víz

  • 12 g só

  • 20 g friss élesztő vagy 5 g instant élesztő

  • 2,5 g Enzim-Mix (kb. egy csapott kávéskanál)


Az élesztőt langyos vízben vagy tejben megfuttatjuk. Az anyagokat összekeverjük, jól kidagasztjuk, ezután cipót formálunk belőle. Langyos helyen kb. 40-50 percig kelesztjük, majd 200-220 °C-on aranybarnára sütjük. A megadott recept kenyérsütőgépben is alkalmazható.

Adatok
Cikkszám
2046007631
Tömeg
250 g/db