Szafi Free gyümölcskenyér lisztkeverék 1000g

Szafi Free gyümölcskenyér lisztkeverék 1000g

Gluténmentes lisztkeverék.

2 015 Ft
Egységár: 2,02 Ft/g
CSOM
CSOM
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Szafi-féle gyümölcskenyér lisztkeverék a gluténmentes mellett beilleszthető a tejmentes, tojásmentes, élesztőmentes, hozzáadott olajtól mentes, maglisztmentes, kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes, szójamentes, sütőpormentes étrendbe is.


Finom gyümölcskenyér készíthető a lisztkeverékből, ami több nap után is puha marad.


 


Lassan felszívódó szénhidrátforrásként ajánljuk délelőtti fogyasztásra a fogyni vágyóknak!


Összetevők: Teljes kiőrlésű hajdinaliszt, tápiókaliszt, kölesliszt, útifűmaghéj liszt, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok (szódabikarbóna), bambuszrost liszt, savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, vanilin 


 









 









































Átlagos tápérték:



100g lisztkeverékben



100g gyümölcskenyér*



Energia:



1337 kJ (316 kcal)



626 kJ (148 kcal)



zsír:


- amelyből telített zsírsavak:



1,2 g


0,6 g



0,6 g


0,3 g



szénhidrát:


- amelyből cukrok (1):



62,7 g


1,9 g



29,3 g


1 g



rost:



11,7 g



5,6 g



fehérje:



7,8 g



3,6 g



só:



0 g



0,3 g



* aszalványok nélkül, poreritrittel készítve, a lenti recept alapján


(1): természetesen előforduló cukor a lisztkekben


Az adatok tájékoztató jellegűek!



 


Gyümölcskenyér recept:


Hozzávalók:



  • 300 g langyos víz

  • 40 g frissen facsart citromlé

  • 65 g Szafi Reform por eritrit (vagy ennek megfelelő más por állagú édesítő/cukor)

  • 1.5 g himalája só (asztali sóból 1 g)

  • 10 g reszelt száraz bio citromhéj (kb. 2 db. citrom)

  • ízlés és diéta szerinti bármilyen aszalvány, mag, csokidarab, narancshéj stb. (kb. 150 g)

  • 255 g Szafi Free gyümölcskenyér lisztkeverék


 


Elkészítés:


A hozzávalókat a fenti sorrendben keverjük össze egy nagy tálba.


A masszát öntsük egy közepes méretű (20*10 cm)  szilikonos kenyérformába.


Előmelegített, 200 fokos sütőben, alsó-felső programon 45 percig süssük.


Rácson hagyjuk kihűlni, és csak azután szeleteljük!


 


Megjegyzés:


Porcukorral készítve 45 gramm is elegendő, mivel az eritrit édesítő ereje gyengébb.

Adatok
Cikkszám
456988132